Foisoare din lemn hexagonale Constanta

Aceste modele de foisoare din lemn hexagonale, asa cum este si modelul Constanta, au fost concepute intr-un design elegant, cu posibilitatea de a intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

In imaginile alaturate va prezentam un model de foisor hexagonal, care iese in evidenta prin simplul fapt ca modelul nostru are doua dintre laturi mai mari decat celelalte.

Dincolo de asta, foisorul beneficiaza de o balustrada realizata din lamele distantate si care sunt distribuite in plan vertical.

Iar in partea superioara foisorul de bucura de existenta unui gardulet decorativ din lamele distantate la fel ca modelul balustradei.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Culoarea foisorului este wenge. Insa aceasta poate fi comandata in functie de preferinte, intr-o alta nuanta.

Iar ca informatie cu caracter general, trebuie sa stiti ca acest model de foisor hexagonal reprezinta una dintre cele mai interesante corpuri de mobilier necesare pentru curte sau  gradina.

Si care reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil, cat si sa se transforme imediat intr-un loc ideal pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, al caror numitor comun este socializarea.

 

 

 

 

Foisoare din lemn hexagonale Constanta1 Foisoare din lemn hexagonale Constanta2 Foisoare din lemn hexagonale Constanta3 Foisoare din lemn hexagonale Constanta4 Foisoare din lemn hexagonale Constanta5 Foisoare din lemn hexagonale Constanta6 Foisoare din lemn hexagonale Constanta7 Foisoare din lemn hexagonale Constanta8 Foisoare din lemn hexagonale Constanta9 Foisoare din lemn hexagonale Constanta10 Foisoare din lemn hexagonale Constanta11 Foisoare din lemn hexagonale Constanta12 Foisoare din lemn hexagonale Constanta13 Foisoare din lemn hexagonale Constanta14 Foisoare din lemn hexagonale Constanta15 Foisoare din lemn hexagonale Constanta16 Foisoare din lemn hexagonale Constanta17