Foisoare din lemn octogonal Alexandria

Indiferent de model sau dimensiune, foisoarele de gradina reprezinta acele corpuri de mobilier elegante si atat de necesare pentru amenajarea unui spatiu exterior. Din curtea sau gradina dumneavoastra.

Asa se face ca incercam sa va prezentam aici un nou model de foisor din lemn octogonal Alexandria.

Acest model de foisor are doua dintre laturi mult mai mari decat restul laturilor.

Foisorul este montat pe un piedestal din ciment de a carui amplasare se va ocupa in prealabil proprietarul. Intrucat noi nu ne ocupam de acest aspect.

Foisorul este usor distantat de la nivelul solului, are o balustrada eleganta realizata din lamele distantate intre ele si care sunt orientate in plan vertical.

Stalpii de rezistenta sunt de aproximativ 10 cm grosime si sunt prevazuti cu contravantuiri, dar si cu un gardulet decorativ realizat in acelasi model ca si balustrada.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Foisorul este cu atat mai interesant cu cat, acesta este vopsit in culoarea alb. O nuanta extrem de atractiva si tot pe atat de pretentioasa.

Intrucat necesita un grad ridicat de intretinere.

Dincolo de acest aspect protectia foisorului contra intemperiilor este asigurata de lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu aplicare dupa fiecare strat.

Aceasta este protectia necesara de care au nevoie absolut toate corpurile de mobilier a caror destinatie si utilizare este mediul exterior.

 

 

Foisoare din lemn hexagonale Alexandria1 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria2 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria3 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria4 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria5 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria6 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria7 Foisoare din lemn hexagonale Alexandria8