Foisoare din lemn patrat Buzau

Seria de modele de foisoare din lemn patrat continua cu acest model de foisor Buzau.

Un produs extrem de interesant care face diferenta fata de celelalte modele, prin design si multe alte elemente de detaliu. Foisorul este realizat pe o suprafata pavata.

Este distantat de la nivelul solului si beneficiaza de o buna protectie a acoperisului mult aplatizat care ofera protectia unei suprafete mult mai mari decat amprenta pe sol a  foisorului.

Foisorul are stalpi principali de rezistenta de 10 – 11 cm grosime prevazuti in partea exterioara cu contravantuiri necesare pentru obtinerea unui grad ridicat de rezistenta al foisorului.

Balustrada acestui model de foisor reprezinta un alt element de baza prin intermediu caruia se face diferenta.

In sensul ca acesta este realizat din lemn masiv, prin combinarea a doua elemente extrem de interesante.

Si pentru ca acest model de foisor este unul exotic, acesta este amenajat la interior cu bancute de jur imprejur. Iar pentru un confort mult sporit bancutele pot fi utilate optional cu saltele fabricate din burete.

Si care sunt insotite de perne decorative, dat si cu o masuta de joasa inaltime.

Toate aceste elemente de detaliu, combinate cu designul per ansamblu determina ca acest model de foisor sa fie unul de mare efect pentru orice curte, acolo unde confortul trebuie sa fie la standarde inalte.

Foisorul este realizat in culoarea wenge. Iar pentru o buna protectie impotriva actiunii diferitilor agenti externi, foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi.

Aceasta fiind principala conditie pentru ca acest model de foisor sa pooata beneficia de o buna rezistenta la intemperii.

 

Foisoare din lemn hexagonale Buzau1 Foisoare din lemn hexagonale Buzau2 Foisoare din lemn hexagonale Buzau3 Foisoare din lemn hexagonale Buzau4 Foisoare din lemn hexagonale Buzau5 Foisoare din lemn hexagonale Buzau6 Foisoare din lemn hexagonale Buzau7 Foisoare din lemn hexagonale Buzau8 Foisoare din lemn hexagonale Buzau9 Foisoare din lemn hexagonale Buzau10 Foisoare din lemn hexagonale Buzau11 Foisoare din lemn hexagonale Buzau12 Foisoare din lemn hexagonale Buzau13 Foisoare din lemn hexagonale Buzau14 Foisoare din lemn hexagonale Buzau15 Foisoare din lemn hexagonale Buzau16 Foisoare din lemn hexagonale Buzau17 Foisoare din lemn hexagonale Buzau18 Foisoare din lemn hexagonale Buzau19