Foisoare rustice din lemn Alexandria

Un alt model de foisor din lemn de rasinoase cu care dorim sa va atragem atentia este chiar acest foisor hexagonal.

Acesta reprezinta unul dintre acele foisoare rustice din lemn Alexandria, prin intermediul carora puteti avea parte de o serie intreaga de avantaje. Astfel incat viata dumneavoastra poate fi un pic mai frumoasa.

Mai ales dupa o zi de munca cu mult stres. Atunci cand relaxarea in propria curte ar putea fi tot ce va puteti dori mai tare.

Aici este vorba despre un model de foisor hexagonal amplasat direct pe un gazon verde.

Acesta este uusor distantat de la nivelul solului pentru a impiedica contactul cu umiditatea.

Iar la interior, foisorul este prevazut si cu podea.

Are o balustrada foarte interesanta realizata din lambriu plin si care este usor distantata de la dusumea.

Un alt aspect interesant este dat de faptul ca respectivul model de foisor este imprejmuit pe cinci din cele sase laturi, de un gardulet decorativ din lamele de tip fideluta,  in model de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare verde si poate fi amenajat la interior in functie de preferintele fiecarui client.

Dincolo de acest aspect foisorul nostru este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Foisorul este cu atat mai atractiv cu cat acesta este amplasat in locul potrivit, astfel incat sa nu poata sa incurce traficul interior din propria curte.

 

 

Foisoare rustice din lemn Alexandria1 Foisoare rustice din lemn Alexandria2 Foisoare rustice din lemn Alexandria3 Foisoare rustice din lemn Alexandria4 Foisoare rustice din lemn Alexandria5 Foisoare rustice din lemn Alexandria6 Foisoare rustice din lemn Alexandria7 Foisoare rustice din lemn Alexandria8