Foisoare rustice din lemn Bucuresti

Va doriti un foisor de gradina si nu aveti un spatiu suficient pentru amplasare? Pai, asta chiar nu este o problema atat de mare, intrucat tot noi venim si cu solutia. Si va prezentam aici un alt model interesant de foisor de forma unui patrat care are posibilitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul curti. Si asta datorita faptului ca aceste foisoare rustice din lemn Bucuresti, are latura de doar 3m si se aseamana foarte bine cu o casuta.

Si asta, datorita faptului ca aceasta casuta are un design extrem de interesant. Cu balustrada realizata intr-un model personalizat, cu porti batante si gardulet decorativ din lamele tip fideluta distribuite pe toate cele patru laturi ale foisorului.

Acesta este acoperit cu sindrila bituminoasa si este montat pe o platforma de ciment realizata in prealabil de proprietarul acestui model de foisor.

Este bine de stiut aici faptul ca marea majoritate a foisoarelor realizate de firma noastra sunt unicat. Si asta datorita faptului ca noi avem ideile noastre pe care ulterior le combinam cu propunerile si preferintele clientilor. Si de aici rezulta forma finala pe care o prezentam atat prin descriere cat si prin imaginile atasate aici.

Dincolo de acest aspect, modelul respectiv de foisoare este protejat pentru o mai buna rezistenta cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii foisorul respectiv beneficiaza de o buna garantie si vine sa completeze in mod pozitiv seria corpurilor de mobilier pentru gradina executate de firma noastra.

 

 

Foisoare rustice din lemn Bucuresti1