Foisoare rustice din lemn Buzau

De la foisoarele din lemn pentru gradina si pana la foisoarele din lemn de mari dimensiuni necesare pentru amenajarea spatiilor publice nu este decat un pas.

Noi am acceptat provocarea si am trecut imediat la realizarea unui interesant foisor de mari dimensiuni, a carui destinatie exacta este amenajarea domeniului public.

In cazul nostru, foisorul este amplasat strategic pe un piedestal de aproximativ 60 cm inaltime.

Ca si dimensiuni foisorul beneficiaza de un diametri de 8 m si o inaltime de  3,5 m.

Stalpii principali de rezistenta ai acestui model de foisor sunt realizati din lemn stratificat necesar pentru o mai buna rezistenta.

Si pentru ca foisorul are dimensiuni destul de mari, stalpii de rezistenta sunt realizati la o grosime de 15 cm.

Ceea ce face ca acest model de foisor sa fie imprejmuit cu un model de balustrada realizat prin combinarea a doua modele atipice pentru un foisor.

Iar  in partea superioara foisorul este imprejmuit cu un gardulet decorativ din lamele, in forma de romb.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca foisorul, indiferent de marimea lui, acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straaturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, foisorul nostru poate face fata cu succes tuturor intemperiilor.

In speta noastra, culoarea foisorului este castan inchis. Dar daca dumneavoastra  aveti alte preferinte, este bine de stiut faptul ca respectivul model de foisor poate fi comandat in diferite alte nuante si culori din cele preferate.

Foisoare rustice din lemn Buzau1 Foisoare rustice din lemn Buzau2 Foisoare rustice din lemn Buzau3 Foisoare rustice din lemn Buzau4 Foisoare rustice din lemn Buzau5 Foisoare rustice din lemn Buzau6 Foisoare rustice din lemn Buzau7 Foisoare rustice din lemn Buzau8 Foisoare rustice din lemn Buzau9 Foisoare rustice din lemn Buzau10 Foisoare rustice din lemn Buzau11 Foisoare rustice din lemn Buzau12 Foisoare rustice din lemn Buzau13 Foisoare rustice din lemn Buzau14 Foisoare rustice din lemn Buzau15 Foisoare rustice din lemn Buzau16 Foisoare rustice din lemn Buzau17