Foisoare rustice din lemn Ploiesti

Daca a venit vremea sa faceti mici schimbari in viata dumneavoastra si doriti sa incepeti chiar din gradina, atunci noi va recomandam sa incepeti prin a achizitiona acest model de foisoare rustice din lemn, Ploiesti. Practic aici este vorba despre un foisor octogonal de mare efect. Prin intermediul careia viata dumneavoastra alaturi de cei dragi poate fi un pic mai frumoasa.

Foisorul din imaginile noastre este delimitat de dimensiuni standard, cu un diametru de 3,5 m si o inaltime de 2m. Are stalpi de rezistenta de 10 – 11 cm grosime si sunt uniti intre ei printr-o balustrada realizata din lamele distantate intre ele. Si care sunt dispuse in plan vertical.

La fel ca si garduletul decorativ  din partea superioara a foisorului.

In conditiile date, respectivul model de foisor poate fi un superb loc necesar pentru relaxare si odihna. Mai ales in situatia in care foisorul este montat pe o placa din ciment pregatit  in prealabil  de proprietarul foisorului.

Si pentru ca acesta beneficiaza de un spatiu generos la interior, foisorul poate fi amenajat dupa dorintele fiecaruia dintre cei care aleg un astfel de corp de mobilier pentru gradina.

Foisorul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Si asta nu e tot . Pentru ca foisorul mai beneficiaza si de un amplu proces de slefuire, dupa fiecare aplicare a straturilor de lac cerat.

De aici rezulta si garantia de care se bucura foisorul nostru.

 

 

Foisoare rustice din lemn Ploiesti1 Foisoare rustice din lemn Ploiesti2