Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn

Simplu si elegant, acest model de foisor este acoperit cu sindrila bituminoasa, din lemn are capacitatea de a obtimiza foarte bine spatiul existent de la interiorul curtii dumneavoastra.

Si totodata de a fi un loc ideal si necesar pentru odihna si relaxare in aer libe, alaturi de familie si prieteni.

Foisorul este contruit la baza cu un model de balustrada cu lamele distantate la fel ca si garduletul decorativ din partea superioara.

Foisorul se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali de rezistenta de aproximativ 10 -11 cm grosime.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare mahon sub forma de solzi.

Acest corp de mobilier este caracterizat printr-un grad ridicat de rezistenta, stabilitate si simplitate.

In aceasta speta, rezistenta este data de textura lemnului cat si de modul in care acesta este tratat impotriva intemperiilor.

Este vorba aici despre lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Asa se face ca foisorul nostru isi poate mentine calitatile sale pentru mai multi ani consecutivi.

 

Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn1 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn2 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn3 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn4 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn5 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn6 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn7 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn8 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn9 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn10 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn11 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn12