Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad

Cu riscul de a ne repeta, foisoarele de gradina reprezinta acele corpuri de mobilier cu un rol extrem de interesant pentru asigurarea unui confort optim in curtea sau gradina dumneavoastra.

Asa ca, incercam sa va prezentam in continuare un foisor de gradina destul de atragastor, de forma unui hexagon.

Este vorba aici despre un model de foisor din lemn Arad, acoperit cu sindrila bituminoasa.

Foisorul este conceput dupa preferintele actualului proprietar, cu podea la interior. Cu balustrada din lambriu plin, dar si cu mana curenta. Cu masa si bancute la interior.

Foisorul este conceput pe baza stalpilor de rezistenta grupati doi cate doi, cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Modelul respectiv de gardulet decorativ este aplicat pe patru din cele sase laturi ale foisorului.

Foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Asa se face ca respectivul foisor poate rezista foarte bine la actiunea factorilor externi  precum ploaie, vant, ger sau inghet.

 

 

Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad1 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad2 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad3 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad4 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad5 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Arad6