Si pentru ca foisoarele de gradina sunt corpuri de mobilier de mare efect pentru casa, curte sau gradina ori diferite alte spatii publice, va prezentam in continuare un model octogonal de foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Buzau.

Acest model de foisor este montat pe o placa din ciment pavata realizata in prealabil de proprietar.

Modelul de foisor octogonal are o balustrada realizata din lamele distantate orientate in plan vertical, cu mana curenta.

Foisorul are un diametru de 4 m, o inaltime de 2,2 m si este acoperit  cu sindrila bituminoasa de culoare maron inchis.

In partea superioara foisorul este decorat cu un gardulet cu lamele usor distantate si cu contravantuiri. In conditiile date foisorul octogonal prezentat in imaginile alaturate reprezinta o solutie ideala de amenajare a unei curti. Ca oricare alt foisor si acest model poate fi amenajat la interior cu o serie intreaga de corpuri de mobilier in functie de preferinte.

Este vorba despre o masa, scaune bancute sau canapele.

Foisorul prezentat aici si care este executat de firma noastra face diferenta fata de celelalte modele de foisoare de pe piata de profil din Romania prin simplul fapt ca acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Astfel incat puteti miza cu incredere pentru obtinerea unui astfel de model de foisor pentru curte sau gradina.

 

 

 

 

Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Buzau1 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Buzau2 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Buzau3