Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui foisor pentru gradina trebuie mai intai sa consultati cat mai multe modele de foisoare din lemn din cele executate de firma noastra.

Si abia apoi sa putetitrece la alegerea celei mai buna alegeri pentru curtea sau gradina dumneavoastra.

Tocmai de aceea incercam sa va prezentam un model de foisor din lemn de rasinoase ,de forma unui patrat acoperit  cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Practic aici este vorba despre modelul de foisor din lemn Timisoara.

Foisorul are un diametru de 4 m, cu 12 stalpii de rezistenta de aproximativ 10-11 cm grosime, cu balustrada realizata prin combinatia a doua modele. Cu lambriu plin si  gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model romb. Aceste gardulete decorative se regasesc atat pe jumatate din suprafata totala a balustradei, cat si in partea superioara a foisorului. Acolo unde acesta isi ocupa locul bine meritat.

La interior foisorul poate fi utilat cu tot ce trebuie pentru un astfel de corp de mobilier pentru gradina.  Cu bancute sau scaune  si masa, in functie de preferinte.

Este bine de precizat aici si faptul ca pana cand foisorul a fost gata, pentru a fi montat, proprietarul a trecut la realizarea placii din ciment. Postamentul principal si necesar pentru echilibrarea acestui model de foisor.

Noul nostru accesoriu de mare valoare pentru curte sau gradina este vopsit in culoarea castan. Insa, atunci cand aceasta reprezinta o problema, foisorul poate fi vopsit in oricare alta culoare.

Iar atunci cand vine vorba despre protectia foisorului, aceasta poate fi asigurata prin aplicarea a trei straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Si nu oricum, ci cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca respectivul model de foisor poate face fata tuturor intemperiilor pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

 

 

Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara1 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara2 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara3 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara4 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara5 Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa din lemn Timisoara6