Foisor rustic din lemn Alexandria

Din totdeauna am considerat ca foisoarele din lemn de culoare alb sunt corpuri de mobilier pentru gradina de o eleganta si un efect aparte, mult superior care impune atentie maxima. Cat si o intretinere speciala.

In aceasta categorie intra si acest model de foisor rustic din lemn Alexandria.

Acesta este un corp de mobilier de forma octogonala, amplasat pe o placa de beton si este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare verde inchis.

Foisorul beneficiaza de stalpii principali de rezistenta de 10 cm grosime uniti intre ei printr-o balustrada realizata din lamele usor distantate cu model traditional.

Iar in partea superioara foisorul este prevazut cu contravantuiri si un gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model romb. Ceea ce face ca acest foisor sa fie extrem de interesant, mai ales atunci cand acesta este vopsit in alb. Si este in stransa legatura chiar si cu gardul din imediata apropiere. Un astfel de foisor poate fi o alegere extrem de interesanta pentru orice gradina sau curte.

Asa ca nu trebuie sa mai stati pe ganduri cand vine vorba de alegerea produsului ideal pentru amenajarea proprietatii dumneavoastra, acolo unde eleganta si confortul ar trebui sa atinga cote maxime.

 

foisoare alexandria ???????????????????