Foisor rustic din lemn Bucuresti

Realizat dupa dimensiunile standard ale unui foisor de gradina, acest model de foisor rustic din lemn Bucuresti are diametrul de 4 m. Este de forma unui patrat si este imprejmuit cu balustrada din gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb. Ceea ce ii confera un aspect extrem de interesant. Mai ales atunci cand balustrada este usor distantata de la nivelul solului. Acest model de foisor are stalpii de rezistenta de 10 cm grosime, iar in partea superioara, acesta este prevazut cu un gardulet decorativ care respecta acelasi design ca si balustrada.

Foisorul este montat pe o placa din ciment realizata in prealabil de proprietar. Iar in partea superioara, foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Acest model de foisor este de forma unui patrat si are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul curtii dumneavoastra.

Foisorul este bine protejat contra intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar daca nuanta reprezinta un impediment, atunci comandati acest model de foisor in oricare alta nuanta din cele propuse de producator. Si astfel acesta poate beneficia de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi.

 

Foisor rustic din lemn Bucuresti1