Foisor rustic din lemn Neptun

Nu putine au fost situatiile in care aminteam faptul ca foisorul pentru curte sau gradina trebuie neaparat sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier cat si cu imobilul din imediata apropiere.

Asa se face ca acest foisor rustic din lemn Neptun demonstreaza clar cat de bine reuseste sa optimizeze spatiul interior al curtii atat prin forma, marime si culoare.

Foisorul este montat pe o platforma de ciment pavata, este de forma unui patrat cu latura de 4 m si este usor distantat de la nivelul solului.

Are 12 stalpi de rezistenta de 10 cm  grosime, o balustrada realizata din gardulet decorativ din lamele tip fideluta, cu mana curenta si este acoperit cu sindrila bituminoasa de inalta calitate.

In partea superioara, foisorul este amenajat cu un gardulet decorativ realizat intr-un model asemanator cu balustrada acestuia.

Foisorul are culoarea mahon, insa poate fi obtinut in oricare din nuantele propuse de producator.

Beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor dupa ce a fost lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Si poate fi mobilat la interior, in functie de preferinte, cu o varietate larga de produse de calitate realizatede asemenea tot din lemn de rasinaose.

 

Foisor rustic din lemn Neptun1 Foisor rustic din lemn Neptun2 Foisor rustic din lemn Neptun3 Foisor rustic din lemn Neptun4 Foisor rustic din lemn Neptun5 Foisor rustic din lemn Neptun6 Foisor rustic din lemn Neptun7 Foisor rustic din lemn Neptun8 Foisor rustic din lemn Neptun9 Foisor rustic din lemn Neptun10 Foisor rustic din lemn Neptun11 Foisor rustic din lemn Neptun12 Foisor rustic din lemn Neptun13 Foisor rustic din lemn Neptun14 Foisor rustic din lemn Neptun15