Foisor rustic din lemn Pitesti

Alegerea unui foisor din lemn pentru gradina nu reprezinta o operatiune atat de usoara cum ar parea la prima vedere.

Si asta datorita faptului ca firma noastra executa de mai bine de 10 ani o serie intreaga de modele de foisoare, care sa se poata incadra cu succes in diferite curti, gradini sau spatii publice.

Iar o alegere corecta este atunci cand foisorul are capacitatea de a intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier pentru gradina sau chiar cu imobilul din imediata apropiere.

Toate aceste aspecte sunt strans legate de forma, marimea modelului de foisor, cat si de culoarea acestuia.

Asa ca noi va prezentam aici un model de foisor de forma octogonala acoperit cu sindrila bituminoasa de forma unui fagure. Foisorul este realizat din lemn de rasinoase imprejmuit cu o balustrada din lambriu plin, cu inaltimea de 80 cm, cu mana curenta si stalpi de rezistenta grupati doi cate doi.

Foisorul este imprejmuit chiar si de un gardulet decorativ in forma de romb in partea superioara, pe cinci din cele opt laturi ale foisorului.

Acest model de foisor are un diametru de 3,5 m, ceea ce inseamna ca foisorul nostru poate fi mobilat in diferite variante.

Modelul din imaginile atasate este amenajat la interior cu o masa si scaune, de asemenea realizate atat din lemn de rasinoase. Dincolo de asta, foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Foisorul are culoarea mahon, insa daca preferati alta nuanta, atunci comandati acest corp de mobilier in nuanta dorita.

Un alt amanunt important de retinut este legat de faptul ca atunci cand considerati ca aveti nevoie de un foisor pentru gradina dumneavoastra, atunci trebuie sa-l comandati din timp, pentru a va putea bucura cat mai repede de confortul oferit de un astfel de corp de mobilier, asa cum este acest model de foisor rustic de lemn Pitesti.

 

Foisor rustic din lemn Pitesti1 Foisor rustic din lemn Pitesti2 Foisor rustic din lemn Pitesti3 Foisor rustic din lemn Pitesti4 Foisor rustic din lemn Pitesti5 Foisor rustic din lemn Pitesti6 Foisor rustic din lemn Pitesti7 Foisor rustic din lemn Pitesti8