Modele de foisoare de gradina

Si pentru ca tot aminteam de o buna optimizare a spatiului din interiorul curtii dumneavoastra, va prezentam in randurile ce urmeaza un interesant corp de mobilier pentru gradina.

Este vorba despre unul din acele modele de foisoare de gradina care au capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul din curtea dumneavoastra, cat si de a oferi un ideal loc pentru relaxare.

Acest model de foisor de gradina este de forma unui patrat cu latura de 3 m.

Are stalpi de rezistenta de 10 cm grosime si o balustrada din lamele tip jaluzea, cu usite batante.

Atat balustrada, cat si usitele batante sunt realizate din acelasi material de rasinoase, insa sunt vopsite intr-o nuanta crem care intra in contrast cu restul foisorului si care confera acestuia un aspect mult superior.

Foisorul este amplasat pe o suprafata pavata, este rezistent si bine echilibrat. Are un aspect deosebit la exterior, iar la interior foisorul este amenajat cu doua gardulete decorative din lamele tip fideluta in model patrat. Foisorul este aciperit cu sindrila bituminoasa si va poate scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre confort si relaxare. Iar pentru o buna protectie a foisorului impotriva intemperiilor, acesta este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii, foisorul se poate face util in cele mai diverse situatii.

 

Modele de foisoare de gradina1 Modele de foisoare de gradina2 Modele de foisoare de gradina3 Modele de foisoare de gradina4 Modele de foisoare de gradina5 Modele de foisoare de gradina6 Modele de foisoare de gradina7 Modele de foisoare de gradina8 Modele de foisoare de gradina9 Modele de foisoare de gradina10 Modele de foisoare de gradina11 Modele de foisoare de gradina12 Modele de foisoare de gradina13 Modele de foisoare de gradina14 Modele de foisoare de gradina15 Modele de foisoare de gradina16 Modele de foisoare de gradina17 Modele de foisoare de gradina18 Modele de foisoare de gradina19 Modele de foisoare de gradina20 Modele de foisoare de gradina21 Modele de foisoare de gradina22 Modele de foisoare de gradina23 Modele de foisoare de gradina24 Modele de foisoare de gradina25 Modele de foisoare de gradina26 Modele de foisoare de gradina27 Modele de foisoare de gradina28 Modele de foisoare de gradina29 Modele de foisoare de gradina30 Modele de foisoare de gradina31 Modele de foisoare de gradina32 Modele de foisoare de gradina33 Modele de foisoare de gradina34