Modele de foisoare de gradina Alexandria

Venim aici cu un alt model de foisor dreptunghiular de 4 m lungime si 3 m latime. Foisorul face parte dintr-o paleta larga de modele de foisoare de gradina Alexandria, prin intermediul carora acest model de foisor va poate transforma viata radical. In sensul ca va poate oferi confortul si relaxarea de care aveti atata nevoie dupa o zi de munca cu mult stres.

Foisorul de culoare wenge este montat pe o suprafata pavata, are podea si este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare inchisa.

La cererea clientului nostru, balustrada acestui foisor este realizata prin combinarea a doua modele. La baza, balustrada este realizata din lamriu plin, iar in cealalta jumatate, balustrada este realizata pe baza modelului de gardulet decorativ in forma de romb. Ar mai fi de spus aici ca balustrada este prevazuta si cu mana curenta ca si marea majoritate a foisoarelor de gradina executate de firma noasra, siacest model este prevazut in partea superioara cu contravantuiri.

Iar pe una dintre laturi foisorul este prevazut cu trei panouri din lamele tip fideluta in model de romb.

Datorita modelului ales, foisorul reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil, cat si sa asigure la interior un loc ideal pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie sau de cei dragi.

Iar atunci cand vine vorba despre protectia foisorului contra intemperiilor, atunci trebuie sa stiti faaptul ca acest foisor este ratat cu lac cera pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. De asemenea, chiar si culoarea poate fi aleasa in functie de preferinte, astfel incat foisorul sa poata intra intr-o buna rezonanta cu celalalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

 

Modele de foisoare de gradina Alexandria1 Modele de foisoare de gradina Alexandria2 Modele de foisoare de gradina Alexandria3 Modele de foisoare de gradina Alexandria4 Modele de foisoare de gradina Alexandria5 Modele de foisoare de gradina Alexandria6 Modele de foisoare de gradina Alexandria7 Modele de foisoare de gradina Alexandria8 Modele de foisoare de gradina Alexandria9 Modele de foisoare de gradina Alexandria10 Modele de foisoare de gradina Alexandria11 Modele de foisoare de gradina Alexandria12 Modele de foisoare de gradina Alexandria13 Modele de foisoare de gradina Alexandria14 Modele de foisoare de gradina Alexandria15 Modele de foisoare de gradina Alexandria16 Modele de foisoare de gradina Alexandria17 Modele de foisoare de gradina Alexandria18 Modele de foisoare de gradina Alexandria19 Modele de foisoare de gradina Alexandria20 Modele de foisoare de gradina Alexandria21 Modele de foisoare de gradina Alexandria22 Modele de foisoare de gradina Alexandria23 Modele de foisoare de gradina Alexandria24