Seria modelelor de foisoare necesare pentru amenajarea unei gradini continue cu acest model Bucuresti.

Este vorba aici despre unul dintre cele mai fiabile si atractive corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Foisorul este realizat in forma unui patrat cu latura de 3,5m.

Are stalpi de rezistenta de 10/12 cm grosime, o balustrada din lambriu plin usor distantata de la nivelul solului, dar care este prevaszuta si cu mana curenta.

In partea superioara, foisorul din imaginile noastre este prevazut cu un gardulet decorativ in model de romb , cu contravantuiri si cu sindrila bituminoasa de aceeasi nuanta ca si foisorul.

Este bine de stiut aici ca respectivul model de foisor are doi  dintre pereti acoperiti cu lambriu plin.

Ceea ce face ca acest corp de mobilier de gradina sa fie mult mai interesant.

Si nu poate fi altfel, atata timp cat foisorul respectiv este realizat pe un piedestal de aproximativ 20 cm inaltime.

Dincolo de acest aspect foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii foisorul nostru  se va comporta foarte bine la diferentele mari de temperatura sau in cazul actiunii intemperiilor de tot felul.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune!

 

 

Modele de foisoare de gradina Bucuresti1 Modele de foisoare de gradina Bucuresti2 Modele de foisoare de gradina Bucuresti3 Modele de foisoare de gradina Bucuresti4 Modele de foisoare de gradina Bucuresti5 Modele de foisoare de gradina Bucuresti6 Modele de foisoare de gradina Bucuresti7 Modele de foisoare de gradina Bucuresti8 Modele de foisoare de gradina Bucuresti9