Modele de foisoare de gradina Ploiesti

Un alt model de foisor traditional ca si cel prezent in imaginile atasate, este chiar unul din aceste modele de foisoare de gradina Ploiesti. Acesta are o forma dreptunghiulara cu lungimea de 4 m si latimea de 3 m.

Foisorul reprezinta o adevarata oportunitate de amenajare a unei gradini, datorita faptului ca acesta reuseste sa optimizeze foarte bine locul disponibil.

In alta ordine de idei foisorul este amenajat pe un piedestal destul de inalt placat cu piatra.

Este bine de stiut ca foisorul este realizat din lemn de rasinoase vopsit in culoarea alb,

la fel ca si modelul precedent. Si este sustinut de 10 stalpi de rezistenta de 10-11 cm grosime. Foisorul este inconjurat de o balustrada din lamele cu model traditional.

Si asta nu e tot, pentru ca in partea superioara, foisorul este decorat cu un gardulet din lamele tip fideluta, in model de romb, dar si cu contravantuiri.

Foisorul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara, iar pentru o buna protectie inpotriva intemperiilor lemnul din care sunt confectionate foisoarele de gradina este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar daca nuanta in care este vopsit acest model de foisor nu este cea preferata de dumneavoastra, atunci aveti posibilitatea de a alege o alta nuanta din cele disponibile la producator.

 

 

Modele de foisoare de gradina Ploiesti1 Modele de foisoare de gradina Ploiesti2 Modele de foisoare de gradina Ploiesti3 Modele de foisoare de gradina Ploiesti4 Modele de foisoare de gradina Ploiesti5 Modele de foisoare de gradina Ploiesti6 Modele de foisoare de gradina Ploiesti7 Modele de foisoare de gradina Ploiesti8 Modele de foisoare de gradina Ploiesti9 Modele de foisoare de gradina Ploiesti10 Modele de foisoare de gradina Ploiesti11 Modele de foisoare de gradina Ploiesti12 Modele de foisoare de gradina Ploiesti13