Modele foisoare din lemn

Seria produselor din lemn de rasinoase utile pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor se completeaza in mod evident cu alte model de foisoare din lemn de diferite esente, asa cum este si modelul prezentat de noi in imaginile alaturate.

Practic, aici este vorba despre un foisor de dimensiuni standard, cu diametrul de 4 m. A carui forma octogonala ii permite foisorului  sa se transforme cu mare usurinta intr-un adevarat accesoriu pentru curte sau gradina.

Este bine de remarcat aici ca respectivul model de foisor octogonal este amplasat pe o placa din ciment de a carei amplasare se va ocupa in prealabil proprietarul.

Diferenta intre acest model de foisor si celelalte modele similare, este faptul ca stalpii de rezistenta sunt grupati doi cate doi. Ceea ce contribuie in mod evident la crearea unui plus de rezistenta si confort in propriul foisor.

Respectivul foisor este imprejmuit cu un model de balustrada realizata din lambriu plin si care este continuata pe patru din cele opt laturi cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Si tot in partea superioara a foisorului se regasesc si contravantuirile. Acele componente realizate din lemn masiv  si care au rolul de a crea un plus de rezistenta respectivului model de foisor.

Iar acoperisul este protejat cu sindrila bituminoasa de calitate superioara obtinuta in aceeasi culoare ca si restul foisorului.

Din alt punct de vedere, respectivul model de foisor este utilat la interior cu dusumea si poate fi amenajat cu diverse alte corpuri de mobilier, in functie de preferinte.

De asemenea, ar mai fi de stiut aici si ca respectivul model de foisor este bine protejat impotriva actiunii intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca respectivul model de foisor poate face fata cu succes actiunii tuturor agentilor externi. Fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

 

Modele foisoare din lemn1